Trapliften

Wanneer u slechter ter been bent of voorbereid wilt zijn op de toekomst kan lift in uw huis een goede oplossing zijn. Maar wat voor lift dit moet worden hangt volledig af van uw behoeften. Meestal wordt bij een lift voor in huis als eerste gedacht aan een traplift. Maar is dit ook de beste oplossing?

Een traplift heeft over het algemeen een ouderwets imago, het helpt u op een eenvoudige manier naar de volgende verdieping, maar een mooie toevoeging aan uw woning is het niet. Een traplift wordt in de meeste gevallen op maat gemaakt voor uw trap, of dit nu een rechte trap of met een bocht is. Wanneer u slecht te been bent en enkel uzelf naar de volgende verdieping wilt vervoeren biedt een traplift de oplossing. In de meeste gevallen is het niet mogelijk de trap te gebruiken wanneer de lift in gebruik is.

traplift of huislift?

De voordelen van het hebben van een huislift zijn eindeloos. Voor diegene die op zoek zijn naar het toevoegen van wat extra luxe in hun huis of gewoon makkelijk in huis willen rond bewegen is een huislift de uitkomst. Maar wat is nu het verschil tussen een huislift en een traplift?

Meer toegankelijkheid

In tegenstelling tot een traplift is een platformlift voor meerdere doeleinden te gebruiken. De lift biedt u niet alleen de mogelijkheid om u van de ene naar de andere verdieping te brengen, maar kan ook dienen als vervoersmiddel van uw boodschappen of andere goederen. Daarnaast kunt u de lift gebruiken met rollator of rolstoel en is er geen overstap noodzakelijk. De ruimte op de trap gaat niet verloren en medebewoners kunnen moeiteloos de trap blijven gebruiken terwijl er gebruik wordt gemaakt van de lift.

Verbeterde veiligheid

Het installeren van een huislift kan ook zorgen voor meer veiligheid in uw woning. Trappen kunnen gevaarlijk zijn, als het gaat om struikelen en vallen, vooral voor mensen op leeftijd. Bij een traplift is het altijd noodzakelijk over te stappen op het stoeltje, waarbij de kans op vallen toeneemt. Een huislift maakt het mogelijk om met een rollator of rolstoel naar de volgende verdieping te reizen.

Meerwaarde voor de woning

Het toevoegen van een platformlift in uw huis zorgt voor waardevermeerdering van uw woning. De aanschaf van een huislift is een duurzame investering. Waar een traplift een gemiddelde levensduur heeft van 10 jaar, is dit voor een Aesy lift 30 jaar. Bewezen is dat bij verkoop van de woning de traplift door de volgende eigenaar direct verwijderd en weggegooid wordt terwijl de Aesy lift blijft zitten.

Gevoel van luxe

Een van de beste redenen om een huislift te installeren is het gevoel van luxe die onze liften met zich meebrengen. Waar de traplift vaak als noodzakelijke maar niet mooie oplossing wordt gezien is dit bij een huislift niet het geval. Niks schreeuwt meer stijl, elegantie en luxe dan je eigen huislift. Je eigen persoonlijke lift staat gewoon voor u klaar. Wat is meer luxe dan dat?

Onze huisliften

WILT U WETEN WELKE LIFT HET BESTE BIJ U PAST?

NEEM CONTACT OP MET ONZE ADVISEURS!

 

OFFERTE AANVRAGEN   BEL ONS

Persoonlijk advies

OP ZOEK NAAR EEN LIFT VOOR UW SITUATIE?

Wij geven u graag vrijblijvend persoonlijk advies.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

BEL ONS