Vacature Technisch Tekenaar

Technisch Tekenaar

Als Tekenaar ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de project tekeningen van de liftinstallatie, deze dienen opgesteld te worden volgens de specificaties zoals de liftinstallatie is verkocht. Jij draagt zorg voor het volledig engineren en uitwerken van de liftinstallatie tot en met de overdracht naar de collega van de inkoop.

 
 

Jouw uitdaging als Technisch Tekenaar

Het projectmatig opstellen van lifttekeningen, waarbij jij de zorg op je neemt voor het complete uitwerken van het product. Hiervoor breng jij de aandachtspunten in kaart en zorg je voor een correcte afstemming met de klant.

Je bent onderdeel van het projectteam werkvoorbereiding en in overleg met je collega’s bepaal je de materiaal en capaciteitsbehoefte. Je draagt zorg voor de adequate administratieve verwerking van jouw werkzaamheden zodat er een goede continuatie gestand blijft ten aanzien van de doorloop van het totaal proces. We verwachten dat je bijdraagt aan het continue verbeteren van ons team en ons proces zodat er een goede doorstroming blijft behouden tijdens het proces.

Tot je taken en verantwoordelijkheden behoren verder:

 • Doorlooptermijn monitoren
 • Correcte communicatie stroom, zowel extern als intern
 • Technische ondersteuning vragen klant
 • Administratieve verwerking van de werkzaamheden

We gaan altijd voor de beste oplossing, wat zijn jouw kwaliteiten?

Je kunt CAD-tekeningen opstellen en lezen, Je beheerst het Frans en Engels in woord en geschrift. Je bent communicatief vaardig. Je kunt goed in teamverband en onder tijdsdruk werken. Je maakt deel uit van een enthousiast en betrokken team.

Wat wordt er van jou verwacht:

 • Je beschikt over bachelor werk -en denkniveau, of soortgelijke technische opleiding of achtergrond
 • Je hebt enkele jaren ervaring als CAD-tekenaar
 • Naast Nederlands beheers je de Franse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Je bent stressbestendig, klantgericht en je hebt een proactieve werkhouding
 • Je hebt ervaring met projectmatig werken
 • Je bent communicatief zeer sterk
 • Je hebt een flexibele houding en teamspirit

Aansluitend kijk jij naar de huidige processen en hoe deze geoptimaliseerd kunnen worden. Het tijdig signaleren en ondervangen van knelpunten. Verder bied je ondersteuning aan projectbegeleiding en inkoop.

Een flexibele en pragmatische instelling plus goede communicatieve vaardigheden worden als een noodzaak beschouwd.

We vragen veel maar bieden je ook het nodige!

Allereerst een geweldig bedrijf om voor te werken. Wij begrijpen dat gelukkige medewerkers zorgen voor tevreden klanten. Je werkt in een collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. We groeien al jaren, zijn financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in een betere toekomst. We bieden je bij aanvang een goed salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast uitzicht op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

 • 20 vakantiedagen
 • 12 adv-dagen
 • Maaltijdcheques
 • Collectieve ziektekostenverzekering
 • Gsm
 • Laptop

Dit zijn wij

Aesy Liften is een jonge, ambitieuze en groeiende organisatie. We zijn marktleider op het gebied van platformliften. Onze liften zijn uniek: doordat er anders dan bij de conventionele liften geen liftput, machinekamer of dakopbouw benodigd zijn, kunnen onze liften tegen lage kosten op allerlei locaties worden geïnstalleerd. Of het nu gaat om een zorginstelling of een Formule 1 baan: alles is mogelijk!
Op ons kantoor in Wijnegem werken we inmiddels met zo’n 18 collega’s in binnen- en buitendienst binnen hechte en collegiale teams van betrokken medewerkers die elke dag weer tot een succes maken! Klanttevredenheid is wat ons allemaal drijft en waar we met z’n allen hard aan werken.

Wil je kennismaken of wil je meer weten, je bent van harte welkom!

Voor functie-inhoudelijke informatie en om te solliciteren kun je contact opnemen via [email protected].

Solliciteren

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

 
 

Persoonlijk advies

OP ZOEK NAAR EEN LIFT VOOR UW SITUATIE?

Wij geven u graag vrijblijvend persoonlijk advies.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

BEL ONS