Service- en onderhoudsmonteur

Service- en onderhoudsgericht werken zit in je bloed
Op mechanisch, elektrotechnisch en besturingstechnisch vlak je handen uit de mouwen steken en op een creatieve manier storingen oplossen, dat is wat jij wil! Dat je daarbij klant- en servicegericht te werk gaat is voor jou vanzelfsprekend. Dankzij ons uitgebreide inwerktraject hoef je geen ervaring in de liftbranche te hebben en leer je alle fijne kneepjes van het vak in de praktijk. Als een echte lift-expert ga je zelfstandig op pad om bij diverse klanten onderhoudswerkzaamheden te verrichten en storingen op te lossen. De ene dag ben je op een bouwlocatie en de andere dag kom je bij een BV’er over de vloer. Wie het ook is: een tevreden klant is jouw doel!
Jij: een afwisselende en technisch uitdagende baan.
Wij: een klantgerichte en oplossingsgerichte service en onderhoudsmonteur die ervoor zorgt dat onze liften hun werk blijven doen en onze klanten tevreden blijven!

Jouw uitdaging als service- en onderhoudsmonteur
Omdat we het belangrijk vinden dat je als monteur goed bent ingewerkt en je al onze liften van binnen en buiten leert kennen, loop je eerst mee met monteurs van verschillende afdelingen (Montage, Onderhoud, Service). Ook krijg je training van de leverancier van onze liften uit Zweden, waarbij je de nieuwste producten en toepassingen leert kennen! Als service- en onderhoudsmonteur werk je zelfstandig en krijg je veel vrijheid: zo ga je met je eigen service- en onderhoudsbus naar verschillende klanten in België. Op locatie zorg je ervoor dat het onderhoud of de storing zo snel mogelijk verholpen worden en de lift weer veilig gebruikt kan worden. Je krijgt met elektrotechnische, mechanische en besturingstechnische storingen te maken, die niet altijd voor de hand liggend zijn en waarvoor je soms een creatieve oplossing moet bedenken. Uiteraard houd je de klant zo goed mogelijk op de hoogte van wat je doet en zorg je ervoor dat je hem/haar met een goed gevoel achterlaat.

Tot je taken en verantwoordelijkheden behoren verder:
• elektrische schema’s lezen;
• persoonlijke administratie bijhouden;
• meewerken in de storingsdienst in weekenden en avonden.

We gaan altijd voor de beste oplossing, wat zijn jouw kwaliteiten?
Je hebt passie voor alles wat met techniek te maken heeft. Dat je leergierig bent en je graag wil verdiepen in onze unieke en diverse lifttechnieken spreekt voor zich. Verder ben je zelfstandig en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Dankzij je probleemoplossend vermogen weet je storingen snel te achterhalen en (soms op een creatieve manier) op te lossen. Uiteraard ben je klantgericht en beschik je over goede communicatieve vaardigheden om met verschillende soorten klanten om te kunnen gaan.

Verder vragen we:
• relevante kennis van elektrotechniek;
• ervaring met storing zoeken en het lezen van elektrische schema’s;
• rijbewijs categorie: B (must);
• dat je bereid bent om te overnachten in een hotel, mocht dit nodig zijn;
• dat je woonachtig bent in België;
• beheersing Vlaams en Frans.

Voldoe je niet aan het bovenstaande profiel, maar weet je ons wel te overtuigen van je kennis en kunde? Schroom dan niet om te reageren!

We vragen veel, maar bieden je ook het nodige!
Allereerst is Aesy Lift een geweldig bedrijf om voor te werken. Wij begrijpen dat gelukkige medewerkers zorgen voor tevreden klanten. Daarnaast werk je aan interessante technieken en zijn onze liften erg onderscheidend. Je werkt in een collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. We groeien al jaren en zijn financieel kerngezond, waardoor we gericht kunnen en blijven investeren in een betere toekomst. We bieden je bij aanvang een goed salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring. Je reisuren worden bij ons gewoon betaald en dat is best bijzonder!

Naast uitzicht op een vast dienstverband bieden wij je:

• 27 vakantiedagen
• 13 adv-dagen
• 8% vakantiegeld
• niet-ziek-bonus
• bus, tablet en telefoon van de zaak
• 50% pensioenbijdrage
• mogelijkheid tot deelname aan collectieve ziektekostenverzekering

Dit zijn wij
Aesy Lift is een jonge, ambitieuze en groeiende organisatie. We zijn marktleider op het gebied van platformliften. Onze liften zijn uniek: doordat er anders dan bij de conventionele liften geen liftput, machinekamer of dakopbouw benodigd zijn, kunnen onze liften tegen lage kosten op allerlei locaties worden geïnstalleerd. Of het nu gaat om een zorginstelling of een Formule 1-baan: alles is mogelijk! Op ons kantoor in Antwerpen en Zevenaar (NL) werken we inmiddels met zo’n tachtig collega’s in de binnen- en buitendienst binnen hechte en collegiale teams van betrokken medewerkers die elke dag weer tot een succes maken! Klanttevredenheid is wat ons allemaal drijft en waar we met z’n allen hard aan werken. Hiervoor ontvangen onze medewerkers dan ook alle waardering; rechtstreeks vanuit de klant, maar ook intern vinden we het belangrijk dat mensen gewaardeerd worden voor het werk dat ze doen. De open en informele no-nonsensecultuur zorgt voor een prettige werksfeer en geeft volop ruimte voor doorgroeimogelijkheden.

Wil je kennis maken of wil je meer weten, je bent van harte welkom!
Heb je zin in deze baan? Stuur een korte motivatiebrief en je cv naar [email protected]

Persoonlijk advies

OP ZOEK NAAR EEN LIFT VOOR UW SITUATIE?

Wij geven u graag vrijblijvend persoonlijk advies.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

BEL ONS