Aesy Liften maakt mensen verticaal mobiel

Als u ons zou vragen om in één zin te zeggen wat we doen, dan is het dit: wij maken mensen verticaal mobiel. Waar auto’s, fietsen en rolstoelen ervoor zorgen dat mensen horizontaal bewegen makkelijker wordt, zo doen wij dat in de hoogte. Ongeacht in welk gebouw. Ongeacht met welk doel.

Wij begonnen met deze mooie missie in 2005 op kleine schaal in Nederland. We werden zelfstandig verdeler van platformliften. Wat bleek? Er waren honderden bedrijven en particulieren die behoefte hadden aan verticaal transport. Traditionele liften waren vaak te duur, of er was geen plek voor. De platformliften van Aesy waren de ideale oplossing: betaalbaar, duurzaam en in vrijwel ieder pand te installeren.

Onze groei als bedrijf was groot, wat heerlijk was, want zo konden we meer mensen verticaal mobiel maken. In 2009 werd Aesy Liften onderdeel van de Zweedse Cibes Lift Group. Gezamenlijk spreidden we in 2011 onze vleugels uit naar België. Het resultaat was zowel prachtig als verbluffend: honderden tevreden klanten zorgden ervoor dat Aesy Liften vanaf 2012 marktleider werd op het gebied van platformliften.

Wat volgt nog? We hebben inmiddels in België en Nederland eigen verkoopteams, installatieteams, onderhouds- en servicemonteurs en kantoren. We zijn meer dan 100 medewerkers groot. De productie van de liften gebeurt in eigen huis, bij Cibes. Rusten we nu op onze lauweren? Absoluut niet. Want er zijn altijd meer woningen, kantoren, fabrieken en openbare gebouwen die een platformlift kunnen gebruiken. Wij beloven dat we iedereen zullen helpen die nood heeft om de hoogte in te gaan!

Met hartelijke groeten,

Gunter Thoelen
Directeur Aesy Liften België BV.

Sinds 2011 in België

Na onze eerste stappen op de Belgische markt hebben we inmiddels een bijzonder goede reputatie opgebouwd.

gecertificeerd

Onze liften voldoen aan de Europese EN-normen, de machinerichtlijn 2006/42/EG, zijn voorzien van een CE-certificaat en goedgekeurd door het Liftinstituut.

voor iedere doelgroep

Als architect, aannemer, gebouweigenaar, maar ook als particulier kunt u bij Aesy Liften terecht.

Persoonlijk advies

OP ZOEK NAAR EEN LIFT VOOR UW SITUATIE?

Wij geven u graag vrijblijvend persoonlijk advies.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

BEL ONS