A-4000 huislift
Nieuws - Producten

Huislift biedt comfort in jaren ’20 woning

18/01/2022

Aesy Liften Interviewde de tevreden bewoner


In een mooie, statige jaren ’20 woning installeerde Aesy Liften een maatwerk huislift waardoor beide verdiepingen van de woning gemakkelijk toegankelijk werden. De eigenaar van de woning vertelt hoe hij zich oriënteerde en wat zijn wensen en eisen hierbij waren.

Klik hier voor het complete artikel met foto’s

 

Waarom ik me ging oriënteren op een lift in huis?

We wonen al jaren op een prettige manier in onze woning en helaas werd mijn echtgenote ernstig ziek waardoor ze niet meer mobiel was. Ik wilde het mijn vrouw zo comfortabel mogelijk maken. De lift bracht veel gemak en comfort, zo bleven de slaap- en badkamer boven gewoon toegankelijk”, aldus de eigenaar van de woning.

“Samen met architect Hans Roest heb ik op de bouwtekeningen/plattegronden gekeken of het plaatsen van een lift mogelijk was. Ik heb 4 partijen aangeschreven en ben uiteindelijk doorgegaan met Aesy Liften omdat zij een huislift boden die – door een grote variatie in maatvoering – precies binnen de beschikbare ruimte paste. Daarbij kreeg ik ook de lift die ik hebben wilde.”

Huislift die opgaat in de omgeving

“Ik wilde een lift die helemaal integreerde in de omgeving. Geen grove deuren, geen lompe kozijnen maar mooi glas zonder dikke omlijsting. Daarbij hebben we op de vloer een mooie hardstenen dorpel om de lift gelegd die helemaal past bij de stijl van de rest. Het is al met al een prachtige oplossing geworden!”

Spelen met maten en uitvoering

De eigenaar koos voor een elektrische platformlift met spindelaandrijving, omdat voor dat soort liftinstallaties geen liftput, machinekamer of dakopbouw nodig is. “Ik wilde niet bikken in de bestaande vloer. We hebben de oude trap afgebroken en er een nieuwe achter geplaatst. Het past precies. Ook de ramen zitten allemaal op één lijn. Erg mooi. Bij Aesy Liften kon ik spelen met maten en uitvoering”, vult hij aan.

Fijne samenwerking

“Er was een perfecte samenwerking met de adviseur van Aesy Liften, er werd écht meegedacht. Ook het contact met de planning en monteurs tijdens de uitvoering was prettig. Ze werkten netjes”, sluit hij af.

Huislift A-4000

In deze woning in Numansdorp is de compacte huislift A-4000 toegepast, met slanke aluminium deuren en op maat gemaakte glaspanelen. De gehele liftschacht, deuren en hoekprofielen zijn gepoedercoat in een speciale kleur, te weten metalic asphalt. Deze lift kan door haar kleine sparingsmaat vrijwel overal geplaatst worden en is onder andere geschikt voor gebruik met rollator.

Meer informatie? Neem contact op met één van onze adviseurs.

 

Share
Persoonlijk advies

OP ZOEK NAAR EEN LIFT VOOR UW SITUATIE?

Wij geven u graag vrijblijvend persoonlijk advies.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

BEL ONS