Nieuws - Producten

Cibes Lift Group lanceert een nieuwe cabinelift

14/04/2020

CIBES LIFT GROUP LANCEERT EEN NIEUWE INNOVATIEVE LIFT

Cibes Lift Group staat bekend om zijn ruimtebesparende, modulaire platformliften. Nu lanceert Cibes een nieuwe cabinelift, welke er misschien uit ziet als een conventionele personenlift, maar is dit alles behalve!

Op een wereldwijde liftenmarkt met een groeiende vraag naar ruimtebesparende liftoplossingen, lanceert Cibes Lift Group de Cabine Pure, een unieke lift die is ontwikkeld voor nog meer comfort en ontworpen voor een snelle levering en installatie.

Per Lidström, CEO Cibes Lift Group:
“We geloven dat de Cabine Pure een belangrijke behoefte vervult in de liftenmarkt. Hoewel conventionele liften een hoog comfortlevel bieden, duurt het maanden om ze te fabriceren en enkele weken om te bouwen. De Cabine Pure daarentegen, heeft een fantastisch design en biedt een vergelijkbaar level van comfort, maar kan worden geleverd in enkele weken en geïnstalleerd in enkele dagen. Wij zijn ervan overtuigd dat dit vele aannemers, architecten en huiseigenaren zal aanspreken.”

De nieuwe lift combineert de slimme voordelen van de platformlift technologie met het gemak van een conventionele lift. John Strand, hoofd Research & Development van Cibes Lift Group legt dit uit:
“De Cabine Pure is uitgevoerd met one touch bedieningsknoppen en automatische schuifdeuren, net zoals een conventionele lift, maar dankzij zijn slimme modulaire en ruimtebesparende ontwerp zijn er voor de Pure veel minder bouwkundige aanpassingen nodig. De Cabine Pure is het resultaat van fantastisch teamwork en wij zijn heel erg trots op onze nieuwe schuifdeuren, welke de laagste schachtkop van de gehele markt heeft en deze zijn gemaakt in onze fabriek hier in Gävle.”

Om te voldoen aan de behoeften van verschillende gebruikers, gebouwen en architectonische stijlen, is de lift beschikbaar in veel verschillende kleuren en materialen.

“De uitdaging die gegeven is aan de industriële designers was het creëren van een tijdloos en typisch Scandinavisch design met de flexibiliteit in kleuren, materialen en accessoires. Ik denk dat het resultaat laat zien dat deze uitdaging zeker gelukt is en ik ben er zeker van dat de Cabine Pure alle kwaliteiten heeft om een groot succes te worden”. Development Engineer Erik Baumgarten.

De Cabine Pure is geproduceerd in onze fabriek in Zweden en vanaf nu beschikbaar!

BEKIJK HIER DE NIEUWE CABINE

Share
Persoonlijk advies

OP ZOEK NAAR EEN LIFT VOOR UW SITUATIE?

Wij geven u graag vrijblijvend persoonlijk advies.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

BEL ONS