Nieuws - Producten

5 voordelen voor het installeren van een huislift

06/03/2020

De voordelen van het hebben van een huislift zijn eindeloos. Voor diegene die misschien op zoek zijn naar het toevoegen van wat extra luxe in hun huis of gewoon makkelijk in huis willen rond bewegen is een huislift de uitkomst. Als dit iets is wat u overweegt voor u eigen huis of dat van een ander, dan is deze uitleg iets voor u. Onderstaand benoemen wij 5 belangrijke voordelen van het hebben van een huislift, wellicht lichten wij een aantal zaken uit waar u nog niet aan gedacht had.

Wat zijn de voordelen van het hebben van een huislift?

meer toegankelijkheid

Een groot voordeel van het toevoegen van een lift in uw huis is het vergroten van de toegankelijk. Voor diegenen die problemen hebben met de traplopen of het verplaatsen tussen verdiepingen door beperkte mobiliteit (iets wat voor komt bij de helft van 65+), kan de huislift een perfecte oplossing zijn. Niet langer hoeft u zich zorgen te maken over de hulp bij het traplopen of een hinderlijke traplift, uw kunt zich gemakkelijk verplaatsen tussen verdiepingen met uw eigen lift.

In tegenstelling tot een traplift is een platformlift voor meerdere doeleinden te gebruiken. De lift biedt u niet alleen de mogelijkheid om u van de ene naar de andere verdieping te brengen, maar kan ook dienen als vervoersmiddel van uw boodschappen of andere goederen. Daarnaast kunt u de lift gebruiken met rollator of rolstoel en is er geen overstap noodzakelijk. De ruimte op de trap gaat niet verloren en medebewoners kunnen moeiteloos de trap blijven gebruiken terwijl er gebruik wordt gemaakt van de lift.

Voor diegene die samenleven met oudere familieleden, zal de verhoogde toegankelijkheid een winstgevende verbetering zijn.

verbeterde veiligheid

Het installeren van een lift kan ook zorgen voor meer veiligheid in uw woning. Trappen kunnen gevaarlijk zijn, als het gaat om struikelen en vallen, vooral voor kinderen en mensen op leeftijd. Als u graag de veiligheid wilt verbeteren, misschien omdat u kleine kinderen heeft of omdat er mensen op leeftijd bij u wonen, kan het installeren van een lift het probleem met de trappen verhelpen en u veilig tussen de verdiepingen verplaatsen. De eenvoudige bediening en veiligheidsmaatregelen maakt het mogelijk de lift gemakkelijk te bedienen, door jong en oud. U kunt zelfs de toegang tot bepaalde verdiepingen beperken met een pincode, om zo uw huis te beschermen tegen indringers.

een gevoel van luxe

Een van de beste redenen om een lift in uw huis te installeren is het gevoel van luxe die onze liften met zich meebrengen. Niks schreeuwt meer stijl, elegantie en luxe dan je eigen lift welke uitkomt in uw prachtige lounge of master bedroom. Hoeveel mensen kent u die een lift in hun hebben? Dus, waarom jezelf niet onderscheiden van de massa en iets unieks in je eigen huis brengen? Als je te vermoeid of gewoon geen zin hebt om jezelf de trap op te slepen, dan staat je eigen persoonlijke lift gewoon voor u klaar. Wat is meer luxe dan dat?

maak uw huis klaar voor de toekomst

Op dit moment denkt u misschien dat een lift in huis nog niet nodig is, maar wanneer u nu een lift installeert weet u zeker dat het huis klaar is voor de toekomst. Situaties en omstandigheden veranderen met de tijd, vooral wanneer we ouder worden. Dus, waarom niet voorbereiden op de toekomst? Door vandaag de dag een lift toe te voegen aan uw huis hoeft u zich geen zorgen te maken dat u niet meer in staat bent de trap te gebruiken. Waarom wachten tot u problemen krijgt met het gebruiken van de trap? Regel alles nu en geniet van de luxe en stijl die huisliften met zich meebrengen.

Creëer meerwaarde van uw woning

Een ander fantastisch voordeel van het installeren van een huislift dat moet worden uitgelicht, is de meerwaarde die een lift meebrengt voor uw huis. Als u erover nadenkt in de toekomst uw huis te gaan verkopen (ook al is dat over een lange tijd), is het altijd goed om verbeteringen aan te brengen in uw huis en meer waarde te creëren. Het hebben van een unieke toevoeging zoals een huislift zal dit zeker bereiken en zal uw huis beter op de markt brengen. Stijl en veelzijdigheid zijn twee belangrijke factoren wanneer mensen op zoek zijn naar een huis, wanneer u in het bezit bent van een huislift scoort u hier zeker pluspunten op.

Waarom zou ik een huislift installeren?

  • Meer toegankelijkheid
  • Verbeterd de veiligheid
  • Een gevoel van luxe
  • Maakt het huis klaar voor de toekomst
  • Waardevermeerdering voor het huis

Zoals je kunt zien zijn er genoeg redenen om een lift in huis te installeren. Van het toevoegen van een stukje luxe tot het zeker weten dat uw huis een veilige en toegankelijke plek is om te leven. Een huislift is dus een goede optie om te overwegen.

Om welke reden u een huislift overweegt is voor ons niet belangrijk, wij van Aesy Liften helpen u graag om een lift te kiezen die past bij uw behoeften.

Voor meer advies en tips, neem een kijkje op onze nieuwspagina of neem vrijblijvend contact op.

Share
Persoonlijk advies

OP ZOEK NAAR EEN LIFT VOOR UW SITUATIE?

Wij geven u graag vrijblijvend persoonlijk advies.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

BEL ONS