montagemonteur

Als monteur ben je verantwoordelijk voor de installatie van een breed scala aan liften op de meest uiteenlopende locaties. (Gaande van industrie tot miljoenenvilla’s). Uiteraard werk je met je vaste partner in teamverband en zorg je samen voor een veilige werkplek. Na een gedegen inwerktraject begin je met onze standaard personenliften en ga je uiteindelijk ook aan de slag met onze meer complexe modellen.

Jouw uitdaging als Montagemonteur

Wat je verder moet weten over je werkzaamheden is dit:

 • Je werkt op diverse locaties in België en overnacht soms op locatie. Op locatie ben jij ons ‘visitekaartje’ en ben jij samen met je collega het eerste aanspreekpunt van Aesy Liften;
 • Je voert bouwcontroles uit en meldt mogelijke afwijkingen;
 • Je schrijft montagebonnen uit en laat deze ondertekenen door de klant. Een juiste en volledige administratie is uiteraard vanzelfsprekend;
 • Als monteur verzorg je de oplevering van de lift aan de klant en geef je een woordje uitleg aan de hand van het liftboek.

 

Wat zijn jouw kwaliteiten?

Allereerst ben je als monteur leergierig en wil je je verder verdiepen in onze producten en de techniek daaromheen. Daarnaast heb je ervaring met storings- en elektrotechniek, ben je een fijne collega om mee samen te werken en beschik je ook nog eens over twee rechterhanden. Dat betekent ook het volgende:

 • Een bouwkundig inzicht is vereist, gezien je een groot deel van je tijd spendeert aan het bouwen en monteren van onze liften;
 • Klantentevredenheid, flexibiliteit en oog voor detail staan bovenaan je lijst;
 • Je beschrijft jezelf als een servicegerichte werknemer die gestructureerd werkt en helder communiceert;
 • Een aantal jaren werkervaring in de technische branche zijn mooi meegenomen;
 • Starters met een opleiding Elektrotechniek of Mechatronica zijn zeker ook welkom;
 • Een VCA-(basis)diploma is een pre;
 • Als monteur bij Aesy Liften beheers je het Nederlands en Frans, ben je woonachtig in de regio Wijnegem – Antwerpen en beschik je over een rijbewijs B.

 

We vragen veel, maar bieden je ook het nodige!

Je kan rekenen op een uitstekend loon afhankelijk van je kennis en ervaring, tal van extralegale voordelen en een zeer familiale en warme werkomgeving. Binnen ons bedrijf is er zeer veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. We groeien al jaren en zijn financieel kerngezond, waardoor we gericht kunnen en blijven investeren in een betere toekomst. Naast uitzicht op een vast dienstverband bieden wij je 20 vakantiedagen, 12 adv-dagen, een hospitalisatieverzekering, kilometervergoeding en maaltijdcheques.

 

Dit zijn wij

Aesy Liften is een ambitieuze en groeiende organisatie. We zijn marktleider op het gebied van platformliften. Onze liften zijn uniek: doordat er anders dan bij de conventionele liften geen liftput, machinekamer of dakopbouw benodigd zijn, kunnen onze liften tegen lage kosten op allerlei locaties worden geïnstalleerd. Of het nu gaat om een zorginstelling of een Formule 1-baan: alles is mogelijk! Op ons kantoor in Antwerpen werken we inmiddels met meer dan 10 collega’s in de binnen- en buitendienst (binnen de totale Aesy groep zelfs meer dan 100) binnen hechte en collegiale teams van betrokken medewerkers die elke dag weer tot een succes maken! We streven ernaar om de Belgische klanten volledig met ons Belgische team te benaderen.

Klanttevredenheid is wat ons allemaal drijft en waar we met z’n allen hard aan werken. Hiervoor ontvangen onze medewerkers dan ook alle waardering; rechtstreeks vanuit de klant, maar ook intern vinden we het belangrijk dat mensen gewaardeerd worden voor het werk dat ze doen. De open en informele no-nonsense cultuur zorgt voor een prettige werksfeer en geeft volop ruimte voor doorgroeimogelijkheden.

 

Word onze nieuwe collega

Wil je kennismaken of wil je meer weten? Je bent van harte welkom om contact op te nemen! Heb je zin in deze job? Stuur een korte motivatiebrief en je cv naar [email protected].

Persoonlijk advies

OP ZOEK NAAR EEN LIFT VOOR UW SITUATIE?

Wij geven u graag vrijblijvend persoonlijk advies.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

BEL ONS