Liftservicemonteur Wallonië, Vlaanderen en Luxemburg

Als liftservicemonteur werk je zelfstandig en krijg je veel vrijheid: zo ga je met je eigen servicebus naar verschillende klanten in België. Op locatie zorg je ervoor dat storingen zo snel mogelijk verholpen worden en de lift weer veilig gebruikt kan worden. Je krijgt met elektrotechnische, mechanische en besturingstechnische storingen te maken, die niet altijd voor de hand liggend zijn en waarvoor je soms een creatieve oplossing moet bedenken. Uiteraard houd je de klant zo goed mogelijk op de hoogte van wat je doet en zorg je ervoor dat je hem/haar met een goed gevoel achterlaat.

Servicegericht werken zit in je bloed

Op mechanisch, elektrotechnisch en besturingstechnisch vlak je handen uit de mouwen steken en op een creatieve manier storingen oplossen, dat is wat jij wil! Dat je daarbij klant- en servicegericht te werk gaat is voor jou vanzelfsprekend. Dankzij ons uitgebreide inwerktraject hoef je geen ervaring in de liftbranche te hebben en leer je alle fijne kneepjes van het vak in de praktijk. Als een echte lift-expert ga je zelfstandig op pad om bij diverse klanten storingen op te lossen. De ene dag ben je op een bouwlocatie en de andere dag kom je bij een BN’er over de vloer. Wie het ook is: een tevreden klant is jouw doel!

Jij: een afwisselende en technisch uitdagende baan.
Wij: een klantgerichte en oplossingsgerichte servicemonteur die ervoor zorgt dat onze liften hun werk blijven doen en onze tevreden blijven!

 

Jouw uitdaging als Liftservicemonteur

Omdat we het belangrijk vinden dat je als servicemonteur goed bent ingewerkt en je al onze liften van binnen en buiten leert kennen, loop je eerst mee met monteurs van verschillende afdelingen (Montage, Onderhoud, Service). Ook krijg je training van ons moederbedrijf over onze liften uit Zweden, waarbij je de nieuwste producten en toepassingen leert kennen! Als liftservicemonteur werk je zelfstandig en krijg je veel vrijheid: zo ga je met je eigen servicebus naar verschillende klanten in België. Op locatie zorg je ervoor dat storingen zo snel mogelijk verholpen worden en de lift weer veilig gebruikt kan worden. Je krijgt met elektrotechnische, mechanische en besturingstechnische storingen te maken, die niet altijd voor de hand liggend zijn en waarvoor je soms een creatieve oplossing moet bedenken. Uiteraard houd je de klant zo goed mogelijk op de hoogte van wat je doet en zorg je ervoor dat je hem/haar met een goed gevoel achterlaat.

Tot je taken en verantwoordelijkheden behoren verder:

 • Elektrische schema’s lezen;
 • Het technisch ondersteunen van onderhoudsmonteurs;
 • Persoonlijke administratie bijhouden;
 • Meewerken in de storingsdienst in weekenden en avonden.

 

We gaan altijd voor de beste oplossing, wat zijn jouw kwaliteiten?

Je hebt passie voor alles wat met techniek te maken heeft. Dat je leergierig bent en je graag wil verdiepen in onze unieke en diverse lifttechnieken spreekt voor zich. Verder ben je zelfstandig en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Dankzij je probleemoplossend vermogen weet je storingen snel te achterhalen en (soms op een creatieve manier) op te lossen. Uiteraard ben je klantgericht en beschik je over goede communicatieve vaardigheden om met verschillende soorten klanten om te kunnen gaan.

Verder vragen we:

 • A2 werk- en denkniveau, verkregen door opleiding en/of werkervaring;
 • Relevante kennis van elektrotechniek;
 • Ervaring met storing zoeken en het lezen van elektrische schema’s;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Franse taal, Engels is een pre;
 • Rijbewijs B (must);
 • Dat je bereid bent om te overnachten in een hotel, mocht dit nodig zijn;
 • Dat je woonachtig bent in de omgeving van de grens Wallonië/ Vlaanderen.

 

We vragen veel, maar bieden je ook het nodige!

Allereerst is Aesy Liften een geweldig bedrijf om voor te werken. Wij begrijpen dat gelukkige medewerkers zorgen voor tevreden klanten. Daarnaast werk je aan interessante technieken en zijn onze liften erg onderscheidend. Je werkt in een collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. We groeien al jaren en zijn financieel kerngezond, waardoor we gericht kunnen blijven investeren in een betere toekomst. We bieden je bij aanvang een goed salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring. Je reisuren worden bij ons gewoon betaald en dat is best bijzonder!

Naast uitzicht op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden:

 • 20 vakantiedagen;
 • 12 adv-dagen;
 • Maaltijdcheques.

 

Dit zijn wij

Aesy Liften is een ambitieuze en groeiende organisatie. We zijn marktleider op het gebied van platformliften. Onze liften zijn uniek: doordat er anders dan bij de conventionele liften geen liftput, machinekamer of dakopbouw benodigd zijn, kunnen onze liften tegen lage kosten op allerlei locaties worden geïnstalleerd. Of het nu gaat om een zorginstelling of een Formule 1-baan: alles is mogelijk! Op ons kantoor in Antwerpen werken we inmiddels met meer dan 10 collega’s in de binnen- en buitendienst (binnen de totale Aesy groep zelfs meer dan 100) binnen hechte en collegiale teams van betrokken medewerkers die elke dag weer tot een succes maken! We streven ernaar om de Belgische klanten volledig met ons Belgische team te benaderen.

Klanttevredenheid is wat ons allemaal drijft en waar we met z’n allen hard aan werken. Hiervoor ontvangen onze medewerkers dan ook alle waardering; rechtstreeks vanuit de klant, maar ook intern vinden we het belangrijk dat mensen gewaardeerd worden voor het werk dat ze doen. De open en informele no-nonsense cultuur zorgt voor een prettige werksfeer en geeft volop ruimte voor doorgroeimogelijkheden.

 

Wil je kennis maken of wil je meer weten, je bent van harte welkom!

Is je interesse gewekt?. Solliciteer nu en wie weet versterk jij ons team heel snel.
Stuur een korte motivatiebrief en je cv naar [email protected]

Wil je kennismaken of wil je meer weten? Je bent van harte welkom om eerst contact op te nemen!

Persoonlijk advies

OP ZOEK NAAR EEN LIFT VOOR UW SITUATIE?

Wij geven u graag vrijblijvend persoonlijk advies.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

BEL ONS