Huislift Air, elegant design

Huislift Air®

De Huislift Air combineert tijdloos Scandinavisch design, intuïtieve functie en natuurlijke materialen om zo naadloos op te gaan in uw huis en levensstijl.

 • Tijdloze elegantie
 • Intuïtive functie
 • Innovatief design

intuïtief lift ontwerp

Huislift Air heeft een buitengewoon elegant design en biedt u een unieke gebruikerservaring waarbij vorm en functie samenkomen in het hoogste niveau van comfort.

De handgreep van de Air heeft een uniek, intuïtief design waardoor je niet hoeft na te denken maar het een natuurlijk instinct is om de handgreep vast te pakken.

Voor de Huislift Air zijn geen liftput, machinekamer en dakopbouw nodig. Hierdoor worden niet alleen aanzienlijke kosten bespaard, maar hoeven er ook minimale bouwkundige aanpassingen gedaan te worden. Zo is de lift eenvoudig te plaatsen in zowel nieuwbouw als bestaande bouw.

Met de keuze uit verschillende natuurlijke materialen en meer dan 300 RAL en premium kleuren heeft u genoeg mogelijkheden om de lift volledig naar wens aan te passen. Ieder interieur is uniek, dus waarom u lift niet daarop aanpassen?

Platform design

Huislift Air Metal

Air Metal


Huislift Air Textiel

Air Textile

Huislift Air Wood

Air Wood

Air metal

De Air Metal is gemaakt van slijtvaste materialen zoals staal en aluminium en geven een tijdloze en elegante uitstraling. De Air Metal heeft veel ontwerpvrijheid waardoor deze geschikt is voor elke interieurstijl.
Standaard wordt de Air Metal geleverd met een zwart achter paneel, een wit paneel voor en een aluminium handgreep.

Achterpaneel opties

 • Staal in elke RAL kleur
 • Staal in elke premium kleur

Voorpaneel opties

 • Staal in elke RAL of premium kleur
 • Wit, zwart of beige DecoLegno®
Huislift, verlengstuk van het interieur

Air Textile

Huislift Air Textile is een speelse combinatie van een natuurlijke duurzame stof op het achterpaneel en gepoedercoat metaal in kleur naar keuze op het voorpaneel. Deze combinatie geeft niet alleen een warme uitstraling, maar ook een huiselijk gevoel. De huislift wordt hierdoor een verlengstuk van uw meubels. Met uw eigen vloer op het platform maakt u het platform helemaal af.

Achterpaneel opties

 • Elegant licht blauw linnen
 • Warm grijs wol

Voorpaneel opties

 • Staal in elke RAL of premium kleur
 • Wit, zwart of beige DecoLegno®
Duurzame, elegante huislift

AIR Wood

De Air Wood kenmerkt zich door de fantastische combinatie van duurzaam gerecycled hout op het achterpaneel en een mat, krasvast zwart DecoLegno® voorpaneel. De zwarte veiligheidslijsten met LED verlichting, een zwarte handgreep en een vloer naar keuze maken dit stijlvolle luxe design compleet. Niet alleen overdag, maar ook ’s nachts geniet u van dit fantastische design.

Achterpaneel opties

 • Blond bamboe
 • Licht eiken

Voorpaneel opties

 • Wit, zwart of beige DecoLegno®
 • Metaal in elke RAL kleur of premium kleur

Standaard voorzien van EcoSilent aandrijving.

MAATVOERINGen AIR (300/400/500kg)

De Huislift Air is verkrijgbaar in alle vrijwel alle afmetingen van de Huislift A-4000 en de Personenlift A-5000.
Onze maatvoeringen zijn uitgedrukt in millimeters. De liftbreedte en diepte geven de uitwendige maatvoeringen van de lift aan. De platformbreedte en diepte laten zien wat uw daadwerkelijke platformafmeting zal zijn.

Voor de Air is een verlaging op het onderste vloerniveau nodig van slechts 50 mm. 70mm indien het platform is voorbereid voor laminaat/tegels.

Voor specifieke bouwkundige sparingsmaten, welke afhankelijk zijn van de deurposities, kan u contact opnemen voor een advies op maat.

KLIK HIER OM DE MAATVOERINGSTABEL VAN DE HUISLIFT A-4000 TE DOWNLOADEN

KLIK HIER OM DE MAATVOERINGSTABEL VAN DE PERSONENLIFT A-5000 TE DOWNLOADEN

LED display

Het 7 inch spiegel display is voorzien van een groot numeriek verdiepingsindicator. Het display is uitgevoerd met een semi transparant spiegelglas hierdoor krijgt de lift een elegante en futuristische uitstraling.

Innovatieve verlichting

Niet alleen overdag, maar ook ’s avonds kunt u genieten van het innoverende design. De LED verlichting in het voorpaneel en in de veiligheidslijsten op het platform geven u de mogelijkheid zeer sfeervolle verlichting toe te voegen aan het nieuwe meubelstuk van uw woning.

CreËer een unieke lift in huis

Ieder interieur is uniek, dus waarom zou u de lift hier niet op aanpassen? De platformlift Air geeft u de vrijheid om een lift naar wens te creëren welke design, comfort en waarde aan uw huis toevoegt.

Downloads

Colour Me Happy.pdf
Huislift Air.pdf
Persoonlijk advies

OP ZOEK NAAR EEN LIFT VOOR UW SITUATIE?

Wij geven u graag vrijblijvend persoonlijk advies.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

BEL ONS