Goederenlift Primeur

Zoekt u de zware jongen onder de liften, een heffende held die werkelijk alles kan? De Goederenlift Primeur heeft een verbluffend hefvermogen van 1000 kg! Hij is speciaal ontwikkeld voor het vervoeren van zware en grote goederen. De lift is dusdanig uit te voeren dat hij niet kapot te maken is. Dat maakt hem een geliefde keuze voor magazijnen, winkels en opslagbedrijven.

Vraag ons om een demonstratie

Doordat de lift beschikt over een zeer groot platform en een hefvermogen van 1000 kg heeft is deze lift zeer geschikt voor het vervoeren van zware en grote goederen.

Naast het stevige standaardbedieningspaneel is het mogelijk de lift te voorzien van verschillende opties die ervoor zorgen dat hij niet kapot te krijgen is.

KLIK HIER OM DE MAATVOERINGSTABEL TE DOWNLOADEN

Maatvoering

De maatvoeringen zijn uitgedrukt in millimeters. De liftbreedte en -diepte geven de uitwendige maatvoeringen van de lift aan. De platformbreedte en -diepte laten zien wat uw daadwerkelijke platformafmeting zal zijn.

Voor de Goederenlift Primeur is een verlaging op het onderste vloerniveau nodig van slechts 130 mm.

Voor specifieke bouwkundige sparingsmaten, welke afhankelijk zijn van de deurposities, kan u contact opnemen voor een advies op maat.

Downloads

Colour Me Happy.pdf
Primeur.pdf
Productoverzicht.pdf

Meer informatie?

Daan staat voor u klaar!

 

Offerte aanvragen   Bel ons

 

Persoonlijk advies

OP ZOEK NAAR EEN LIFT VOOR UW SITUATIE?

Wij geven u graag vrijblijvend persoonlijk advies.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

BEL ONS