Cabine Vouwdeur

lift met groot gebruiksgemak

Zoekt u een lift die écht makkelijk in gebruik is? De Cabinelift Vouwdeur heeft een volledig automatische besturing. U hoeft geen knop ingedrukt houden tijdens het gebruik, zoals bij de platformliften!

Omdat de Cabine Vouwdeur is voorzien van vouwdeuren die van de lift een afgesloten cabine maken, is dit een zeer veilige lift. De lift wordt dan ook vaak toegepast in zorginstellingen, appartementen en openbare gebouwen.

Door het slanke design van de vouwdeur heeft u minimaal ruimteverlies in de cabine.

Doordat de lift een volledig gesloten cabine bevat is automatische besturing mogelijk, van zowel binnen als buiten.

Het is mogelijk om zowel de lift als de cabine volledig naar wens uit te voeren. Personaliseer uw lift door verschillende opties toe te voegen.

Maatvoering

De Cabine Vouwdeur is toepasbaar op alle afmetingen van de Personenlift A-5000 en de Goederenlift Primeur. U dient rekening te houden met de ruimte die in de cabine overblijft wanneer de vouwdeuren open zijn.

Onze maatvoeringen zijn uitgedrukt in millimeters. De liftbreedte en -diepte geven de uitwendige maatvoeringen van de lift aan. De cabinebreedte en -diepte laten zien wat uw daadwerkelijke cabine-afmetingen zullen zijn.

Voor specifieke bouwkundige sparingsmaten, welke afhankelijk zijn van de deurposities, kunt u contact opnemen voor een advies op maat.

Bekijk maatvoeringen

Minimaal ruimteverlies

Door het slanke design van de vouwdeuren heeft u minimaal ruimteverlies in de cabine. Standaard is de lift voorzien van een A-4 draaideur met gematteerd glas. Optioneel is het mogelijk de deur te voorzien van transparant glas.

Bespreek uw wensen

Gebruiksvriendelijk

De vouwdeuren functioneren volledig geschakeld via de besturing van de lift. Door de ingebouwde openings- en zelfsluitfunctie zullen de vouwdeuren automatisch openen en sluiten wanneer de lift op de verdieping arriveert of vertrekt. De lift is hierdoor gebruiksvriendelijk voor jong en oud.

Neem contact op

Productoverzicht.pdf

Meer informatie?

Abdel staat voor u klaar!

Offerte aanvragen  Bel ons

Persoonlijk advies

OP ZOEK NAAR EEN LIFT VOOR UW SITUATIE?

Wij geven u graag vrijblijvend persoonlijk advies.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

BEL ONS