Cabine Open

Cabineliften zijn comfortabel en makkelijk in gebruik. De Cabine Open heeft een semi-automatische besturing; de knop moet ingedrukt blijven om de lift te verplaatsen. De Cabine Open is ideaal wanneer er af en toe ook vracht verplaatst moet worden: dankzij de cabine beschadigt de schacht niet. Het woord ‘Open’ in de naam slaat op het feit dat de cabine open is aan de entreezijde. (Liever een geheel automatische lift met schuifdeur? Bekijk dan de Personenlift Cabine Schuifdeur Pure.)

Door het toevoegen van de cabine wordt de lift voorzien van verlichting en een spiegel. Standaard wordt de lift in een bouwkundige schacht geplaatst, maar kan ook worden voorzien van een zelfdragende schacht.

Bespreek uw wens met ons

Het is mogelijk de Cabine Open toe te passen in zowel een zelfdragende schacht als een bouwkundige schacht.

Maatvoering Cabine open

De Cabine Open is toepasbaar op alle afmetingen van de Personenlift A-5000, Huislift A-4000, de Goederenlift Primeur en de Bedlift en Brancardlift.

De maatvoeringen zijn uitgedrukt in millimeters. De liftbreedte en -diepte geven de uitwendige maatvoeringen van de lift aan. De cabinebreedte en -diepte laten zien wat uw daadwerkelijke cabine-afmeting zal zijn.

Voor specifieke bouwkundige sparingsmaten, welke afhankelijk zijn van de deurposities, kan u contact opnemen voor een advies op maat.

Bekijk maatvoeringen

Meer informatie?

Daan staat voor u klaar!

 

Offerte aanvragen   Bel ons

Downloads

Productoverzicht.pdf
Persoonlijk advies

OP ZOEK NAAR EEN LIFT VOOR UW SITUATIE?

Wij geven u graag vrijblijvend persoonlijk advies.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

BEL ONS