Buitenlift A-5000

De lift die weer en wind doorstaat

Ook buiten verlangt u optimale toegankelijkheid. Dat is waarom de Buitenlift A-5000 tot uw dienst staat. De lift wordt vaak tegen de buitengevel geplaatst. Een bouwkundige of gemetselde schacht, waarin de lift gemonteerd wordt, is niet noodzakelijk (maar wel mogelijk). Een Aesy buitenlift wordt vaak toegepast bij appartementencomplexen, in parkeergarages en op stations.

Wat is uw project?

De hoge kwaliteit van deze lift zorgt ervoor dat weersomstandigheden geen effect hebben op de levensduur van de lift. De lift is voorzien van een elektrische verwarming waardoor de lift gegarandeerd tot -35 graden blijft functioneren. Let op: verwarming dient enkel voor de techniek en is niet voor comfort.

De Buitenlift A-5000 is standaard rolstoel- en kinderwagentoegankelijk.

Maatvoering

De maatvoeringen zijn uitgedrukt in millimeters. De liftbreedte en -diepte geven de uitwendige maatvoeringen van de lift aan. De platformbreedte en -diepte laten zien wat uw daadwerkelijke platformafmeting zal zijn.

Voor specifieke bouwkundige sparingsmaten, welke afhankelijk zijn van de deurposities, kunt u contact opnemen voor een advies op maat.

LIFT BREEDTE LIFT DIEPTE PLATFORM BREEDTE PLATFORM DIEPTE
1362 1520 1000 1467
1462 1520 1100 1467

Downloads

Meer informatie?

Daan staat voor u klaar!

 

Offerte aanvragen   Bel ons

Persoonlijk advies

OP ZOEK NAAR EEN LIFT VOOR UW SITUATIE?

Wij geven u graag vrijblijvend persoonlijk advies.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

BEL ONS