Lift toegankelijk voor bed en brancard

Bedlift & brancardlift

Voor het zware hefwerk kiest u deze platformlift met een hefvermogen van maar liefst 1000 kg. De lift is toegankelijk voor bed, brancard en groepen tot 13 personen.

Bedlift & brancardlift

In rusthuizen, ziekenhuizen en uitvaartcentra treft u deze krachtpatser onder de liften steeds vaker aan. Hij heeft een hefvermogen van 1000 kg en is toegankelijk voor bedden, brancards en grote groepen personen. Deze multifunctionele lift is eenvoudig te plaatsen, ook in bestaande gebouwen en dit met minimale bouwkundige ingrepen.

De lift heeft een zeer groot platform en voldoet aan de strengste veiligheidseisen. Daarnaast is de lift ook gewoon heel gebruiksvriendelijk. Dat maakt hem populair in de zorgsector!

Deze lift is uniek in dit land. Wilt u hem bewonderen? Kom naar de toonzaal of vraag ons om referenties.

Het is mogelijk de lift uit te voeren met 6 stopplaatsen, tot een opvoerhoogte van 13 meter. De lift is volledig vrijstaand en met zelfdragende schacht te plaatsen.

Maatvoering

De maatvoeringen zijn uitgedrukt in millimeters. De liftbreedte en -diepte geven de uitwendige maatvoeringen van de lift aan. De platformbreedte en -diepte laten zien wat uw daadwerkelijke platformafmeting zal zijn.

Voor de Bedlift & Brancardlift is een verlaging op het onderste vloerniveau nodig van slechts 130 mm.

Voor specifieke bouwkundige sparingsmaten, welke afhankelijk zijn van de deurposities, kan u contact opnemen voor een advies op maat.

Offerte aanvragen

LIFT BREEDTE LIFT DIEPTE PLATFORM BREEDTE PLATFORM DIEPTE
 1525  2250  1105  2180
 1825  2050  1405  1980
 1825  2550  1405  2480

Downloads

Primeur.pdf
Productoverzicht.pdf

Meer informatie?

Daan staat voor u klaar!

Offerte aanvragen   Bel ons

Persoonlijk advies

OP ZOEK NAAR EEN LIFT VOOR UW SITUATIE?

Wij geven u graag vrijblijvend persoonlijk advies.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

BEL ONS