klantendienst en onderhoud

24/7 bereikbaar, want een storing kan niet wachten
Het gebeurt gelukkig niet vaak, maar mocht er een storing optreden in een lift, dan zijn wij dag en nacht bereikbaar. We zullen met u telefonisch de oorzaak van de storing proberen te vinden en wanneer mogelijk direct op te lossen. Zo is de lift snel weer bruikbaar en worden onnodige kosten voorkomen. Mocht de storing echter niet telefonisch op te lossen zijn, dan sturen wij zo snel mogelijk één van onze monteurs bij u langs.

Alles onder één dak
Aesy Liften onderscheidt zich van andere liftbedrijven in de markt door alles in eigen huis te doen. Van projectbegeleiding voor het plaatsen van de lift tot de service na oplevering.
Onze service- en onderhoudsmonteurs worden intern opgeleid en zijn beschikbaar door het hele land.

Storing melden?

Storingen kunnen kosteloos 24 uur per dag, 7 dagen in de week gemeld worden aan onze centrale.

Bel ons

Onderhoud

Veiligheid staat boven alles. Goed onderhoud maakt uw lift veilig. Onze platformliften worden geleverd conform de Machinerichtlijn. Hierdoor is het hebben van een onderhoudscontract wettelijk verplicht.

Onderhoud is afhankelijk van het aantal liftbewegingen per dag. Door de eenvoudige techniek is dit al mogelijk vanaf 1 keer per jaar. Iedere lift heeft zijn eigen omgeving, gebruiksfrequentie en eigenschappen. Dit zorgt ervoor dat het onderhoud afgestemd moet worden op het gebruik van uw lift. We hebben dan ook de keuze uit verschillende onderhoudscontracten.

Bekijk onderhoudscontracten

MEER INFORMATIE over ons onderhoud?

abdel STAAT VOOR U KLAAR!

 

BEL ONS

Persoonlijk advies

OP ZOEK NAAR EEN LIFT VOOR UW SITUATIE?

Wij geven u graag vrijblijvend persoonlijk advies.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

BEL ONS