Stijlvolle, compacte en energiezuinige huisliften

Huisliften

Blijf langer in uw huis wonen dankzij een huislift

Met een huislift kunt u langer in uw vertrouwde omgeving blijven wonen zonder te hoeven verhuizen. Een lift in huis maakt het gehele huis gemakkelijk bereikbaar, voor nu en later.

Een Aesy lift brengt u van de ene naar de andere verdieping tot een opvoerhoogte van 20 meter. En niet alleen u, maar ook uw boodschappen of wasmand! Laat ons weten wat u wenst: een kleine compacte lift in een bestaand trapgat of een grote personenlift voor rolstoel of scootmobiel.

De liften in het echt bewonderen en uitproberen?

Bezoek de toonzaal

Huislift of een traplift?

Onze huisliften zijn zogenaamde platformliften. Dit is een ander concept dan de welbekende traplift. Een traplift is goed als er alleen een persoon vervoerd moet worden. Maar als je ook boodschappen, goederen, rollators en rolstoelen wilt vervoeren, is de keuze voor een platformlift evident.

Een ander groot voordeel van een platformlift in huis: de ruimte op de trap gaat niet verloren en medebewoners kunnen moeiteloos de trap blijven gebruiken terwijl er gebruik wordt gemaakt van de lift.

En wist u dit al? Waar een traplift een gemiddelde levensduur heeft van 10 jaar, is dit voor een Aesy lift 30 jaar. Het toevoegen van een platformlift zorgt voor langdurige waardevermeerdering van uw woning.

Vrijblijvende offerte

blijvende zorg na oplevering

Wij helpen u vanaf het advies tot na de oplevering. Na het bespreken van uw behoeften volgt Aesy Liften met een advies op maat en laten wij u zien wat de mogelijkheden zijn. Ons team staat voor u klaar via de telefoon, in onze toonzaal of bij u op locatie.

Als u kiest voor Aesy Liften gaan wij direct voor u aan de slag. U ontvangt op maat gemaakte tekeningen. Wij staan u tijdens het gehele traject bij en zullen u op de hoogte houden over de voortgang.

De montage van uw lift zal worden uitgevoerd door onze eigen opgeleide monteurs, die ervoor zorgdragen dat de lift veilig werkt. Ook na oplevering zijn wij 24/7 telefonisch voor u bereikbaar. Dat is onze belofte!

Meer informatie?

daan staat voor u klaar!

 

Offerte aanvragen   Bel ons