Huisliften

Het alternatief op de traplift

Met een huislift kunt u langer in uw vertrouwde omgeving blijven wonen. Een lift in huis maakt het gehele huis gemakkelijk bereikbaar, voor nu en later. Een Aesy lift in huis biedt niet alleen de mogelijkheid om u van de ene naar de andere verdieping te brengen, maar kan ook gebruikt worden om uw boodschappen of wasmand te verplaatsen.

Aesy huisliften zijn energiezuinig en onderhoudsvriendelijk, kortom een duurzame investering die bijdraagt aan een zorgeloze toekomst.

Huislift of een traplift?

Meestal wordt bij een lift voor in huis als eerste gedacht aan een traplift. Maar is dit ook de beste oplossing? Door het toevoegen van een Aesy platformlift in uw woonhuis heeft u alle gemakken van een traplift, maar ook de bijkomende voordelen van een platformlift.

In tegenstelling tot een traplift is een platformlift voor meerdere doeleinden te gebruiken. De lift biedt u niet alleen de mogelijkheid om u van de ene naar de andere verdieping te brengen, maar kan ook dienen als vervoersmiddel van uw boodschappen of andere goederen. Daarnaast kunt u de lift gebruiken met rollator of rolstoel en is er geen overstap noodzakelijk. De ruimte op de trap gaat niet verloren en medebewoners kunnen moeiteloos de trap blijven gebruiken terwijl er gebruik wordt gemaakt van de lift.

Het toevoegen van een platformlift in uw huis zorgt voor waardevermeerdering van uw woning. De aanschaf van een huislift is een duurzame investering. Waar een traplift een gemiddelde levensduur heeft van 10 jaar, is dit voor een Aesy lift 30 jaar. Bewezen is dat bij verkoop van de woning de traplift door de volgende eigenaar direct verwijderd en weggegooid wordt terwijl de Aesy lift blijft zitten.

Aesy huisliften

Meer informatie?

Charlie staat voor u klaar!

 

Offerte aanvragen   Bel ons