Huisliften

Stijlvolle, compacte, onderhoudsvriendelijke en energiezuinige huisliften van Zweedse kwaliteit

Blijf langer in uw huis wonen dankzij een huislift

Geschikt voor ieder woningtype, van onder andere een rijhuis of een appartement tot luxe villa.

Met een huislift kunt u langer in uw vertrouwde omgeving blijven wonen zonder te hoeven verhuizen. Een lift in huis maakt het gehele huis gemakkelijk bereikbaar, voor nu en later. Een Aesy lift brengt u van de ene naar de andere verdieping tot een opvoerhoogte van 20 meter. En niet alleen u, maar ook uw boodschappen of wasmand! Laat ons weten wat u wenst: een kleine compacte lift in een bestaand trapgat of een grote personenlift voor rolstoel of scootmobiel. Een lift in huis is een grote investering maar geeft u zowel veel comfort en bewegingsvrijheid als een meerwaarde voor uw huis ervoor terug.

De liften in het echt bewonderen en uitproberen?

Bezoek de toonzaal

 

Onze huisliften

Huislift of een traplift?

Meestal wordt bij een lift voor in huis als eerste gedacht aan een traplift. Maar is dit ook de beste oplossing? Onze huisliften zijn zogenaamde platformliften. Dit is een ander concept dan de welbekende traplift. Een traplift is goed als er alleen een persoon vervoerd moet worden. Maar als je ook boodschappen, goederen, rollators en rolstoelen wilt vervoeren, is de keuze voor een platformlift evident.

Een ander groot voordeel van een platformlift in huis: de ruimte op de trap gaat niet verloren en medebewoners kunnen moeiteloos de trap blijven gebruiken terwijl er gebruik wordt gemaakt van de lift.

Het toevoegen van een platformlift in uw huis zorgt voor waardevermeerdering van uw woning. De aanschaf van een huislift is een duurzame investering. Waar een traplift een gemiddelde levensduur heeft van 10 jaar, is dit voor een Aesy lift 30 jaar. Bewezen is dat bij verkoop van de woning de traplift door de volgende eigenaar direct verwijderd en weggegooid wordt terwijl de Aesy lift blijft zitten.

Aesy huisliften zijn energiezuinig en onderhoudsvriendelijk, kortom een duurzame investering die bijdraagt aan een zorgeloze toekomst.

Vrijblijvende offerte

Veel gestelde vragen

“Op dit moment zijn wij nog fit en is de lift voor ons nog niet noodzakelijk maar we zijn hiermee voorbereid op de toekomst. Het geeft ons nu vooral extra comfort. We hoeven niets meer te sjouwen via de trap.”

Binnenkijken bij Ria

Brochures

Colour Me Happy.pdf
Sustainability Report 2021.pdf
Huisliften.pdf
Brochure Buitenlift.pdf
Huislift Air.pdf
Cabine Schuifdeur Pure.pdf
Personenlift A-5000.pdf
Primeur.pdf
EcoSilent.pdf
Productoverzicht.pdf

Meer informatie?

Daan staat voor u klaar!

 

Bel ons   Contactformulier

Persoonlijk advies

OP ZOEK NAAR EEN LIFT VOOR UW SITUATIE?

Wij geven u graag vrijblijvend persoonlijk advies.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

BEL ONS