Goederenliften

Goederenliften

voor kleine en grote goederen tot 1000kg én voor personen

Goederenliften voor iedere situatie

Heeft u nood aan het veilig vervoeren van goederen en personen? Zoekt u misschien een lift voor rolstoelgebruikers, scootmobielen, brancards of bedden? U heeft de keuze: bij Aesy Liften vindt u een oplossing voor uw transportbehoefte. Maak uw keuze uit de Goederenlift Primeur en de Bedlift & brancardlift.

Een goede goederenlift moet grote gewichten kunnen vervoeren. Met die gedachte zijn onze platformliften en cabineliften ontwikkeld; tot 1000 kg vervoeren gaat moeiteloos! (Zelfs rusthuizen gebruiken onze liften!)

De bed-& brandcardlift


Ruime keuze, flexibele plaatsing
Wij helpen u bij het bepalen welk lifttype bij u past: een platformlift of een cabinelift. Een groot voordeel van een Aesy lift: hij is spindelaangedreven en heeft geen liftput, machinekamer of dakopbouw nodig. Daarom is hij in ieder pand in te bouwen.

De Goederenlift Primeur wordt geleverd inclusief schacht wat de veiligheid verhoogt. Het platform en het bedieningspaneel zijn zo uitgevoerd dat knelgevaar wordt voorkomen. Voor het plaatsen van een goederenlift zijn minimale bouwkundige aanpassingen nodig. Ze zijn geschikt voor zowel nieuw- als bestaande bouw.

U zoekt de ideale verticale transportoplossing voor magazijnen, winkels en opslagbedrijven?

Uw transportoplossing

MEER INFORMATIE?

marc STAAT VOOR U KLAAR!

 

OFFERTE AANVRAGEN   BEL ONS