Goederenliften

Goederenliften

voor kleine en grote goederen tot 1000kg én voor personen

Goederenliften voor iedere situatie

Heeft u nood aan het veilig vervoeren van goederen en personen? Zoekt u misschien een lift voor rolstoelgebruikers, scootmobielen, brancards of bedden? U heeft de keuze: bij Aesy Liften vindt u een oplossing voor uw transportbehoefte. Maak uw keuze uit de Goederenlift Primeur en de Bedlift & brancardlift.

Een goede goederenlift moet grote gewichten kunnen vervoeren. Met die gedachte zijn onze platformliften en cabineliften ontwikkeld; tot 1000 kg vervoeren gaat moeiteloos! (Zelfs rusthuizen gebruiken onze liften!)

De bed-& brandcardlift


Ruime keuze, flexibele plaatsing
Wij helpen u bij het bepalen welk lifttype bij u past: een platformlift of een cabinelift. Een groot voordeel van een Aesy lift: hij is spindelaangedreven en heeft geen liftput, machinekamer of dakopbouw nodig. Daarom is hij in ieder pand in te bouwen.

De Goederenlift Primeur wordt geleverd inclusief schacht wat de veiligheid verhoogt. Het platform en het bedieningspaneel zijn zo uitgevoerd dat knelgevaar wordt voorkomen. Voor het plaatsen van een goederenlift zijn minimale bouwkundige aanpassingen nodig. Ze zijn geschikt voor zowel nieuw- als bestaande bouw.

U zoekt de ideale verticale transportoplossing voor magazijnen, winkels en opslagbedrijven?

Uw transportoplossing

VOORDELEN VAN EEN AESY GOEDERENLIFT

Een Aesy goederenlift is spindelaangedreven en heeft geen liftput, machinekamer of dakopbouw nodig. Een vloerverlaging van slechts 130 mm is voldoende. Wanneer het niet mogelijk is dit te realiseren is er ook de mogelijkheid de lift op de vloer te plaatsen en de hoogte te overbruggen met een opritje. De machine bevindt zich in de schacht, waardoor er geen externe ruimte hiervoor nodig is. Hierdoor zijn minimale bouwkundige aanpassingen noodzakelijk, wat aanzienlijke kosten bespaard.

De goederenlift wordt geleverd inclusief schacht, waardoor de lift vrijstaand in de ruimte of in een reeds bestaande schacht te plaatsen is. Door de minimale benodigde sparing is het verschil tussen de benodigde buitenwerkse maat en de platformafmetingen minimaal en houdt u een zo groot mogelijk platform over. Zo is een goederenlift van Aesy Liften eenvoudig te plaatsen in nieuw- en bestaande bouw. Een goederenlift wordt dan ook vaak toegepast in magazijnen, winkels en opslagbedrijven.

Doordat de goederenlift onder de machinerichtlijn valt is er geen jaarlijkse liftkeuring noodzakelijk, wat kosten bespaard. Al onze liften zijn goedgekeurd door het liftinstituut.

Afmetingen goederenlift

Onze goederenliften zijn beschikbaar in verschillende maatvoeringen en er is keuze uit verschillende afwerkmogelijkheden. Zo maakt u uw goederenlift geheel hufterproof.

MEER INFORMATIE?

Daan STAAT VOOR U KLAAR!

 

OFFERTE AANVRAGEN   BEL ONS

Persoonlijk advies

OP ZOEK NAAR EEN LIFT VOOR UW SITUATIE?

Wij geven u graag vrijblijvend persoonlijk advies.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

BEL ONS