Goederenliften

Goederenliften

voor kleine, grote goederen tot 1000kg en personen

Goederenliften

Aesy Liften biedt verschillende goederenliften aan, namelijk Goederenlift Primeur en een Bedlift & brancardlift. Onze goederenliften zijn ontwikkeld voor het veilig vervoeren van zowel kleine als grote goederen tot maximaal 1000kg. Waar de meeste goederenliften enkel geschikt zijn voor het vervoeren van goederen, heeft een Aesy goederenlift een groot voordeel. Naast goederen is deze ook geschikt voor personen, rolstoelgebruikers, scootmobielen en afhankelijk van de maat voor een brancard of bed. Waarbij ook hier weer de keuze voor een platformlift of cabinelift.

Een Aesy goederenlift is spindelaangedreven en heeft geen liftput, machinekamer of dakopbouw nodig. De goederenlift Primeur wordt geleverd inclusief schacht waardoor het platform zich ten alle tijden in een afgesloten schacht bevindt. Het platform en het bedieningspaneel zijn uitgevoerd met knellijsten om zo knelgevaar te voorkomen. De goederenlift voldoet aan de machinerichtlijn 2006/42/EG en wordt opgeleverd met een CE-certificaat.

Door de minimale benodigde sparing is het verschil tussen de benodigde buitenwerkse maat en de platformafmetingen minimaal en houdt u een zo groot mogelijk platform over. Voor het plaatsen van een goederenlift zijn minimale bouwkundige aanpassingen nodig waardoor een goederenlift zeer geschikt is voor zowel nieuw- als bestaande bouw. Een goederenlift wordt dan ook vaak toegepast in magazijnen, winkels en opslagbedrijven.

MEER INFORMATIE?

marc STAAT VOOR U KLAAR!

 

OFFERTE AANVRAGEN   BEL ONS