Commercieel medewerker buitendienst

Door onze groei zijn we op zoek naar een gedreven commerciële collega in de binnendienst.

Als technisch commercieel medewerker zit verkoop en techniek in jouw DNA. Je ondersteunt je collega’s van de commerciële buitendienst met het behandelen van aanvragen en het uitwerken van offertes tot aan de getekende orders. En je gaat daarbij voor resultaat. De relaties waarmee je contact hebt, zitten in de particuliere en professionele bouwwereld. Dat maakt de job veelzijdig en extra leuk.

Wat ga je doen?
In deze functie zorg je voor het technisch en commercieel uitwerken van offertes van (potentiële) klanten, waarbij je rekening houdt met concurrerende levereanciers, scherpe aanbiedingen en scoringskansen. Je biedt als technisch commercieel medewerker verkoopondersteuning, zodat de verkoopdoelstellingen worden behaald. Jij onderhoudt contact met prospects en klanten vanuit je dagelijkse operationele activiteiten. Het doel is om een juiste voortgang te realiseren. Jij zorgt ervoor dat de overeengekomen afspraken worden nagekomen en voldoen aan de klantenwens en het gewenste resultaat behalen. Om succesvol te zijn in je werk, is het belangrijk dat je je productkennis actueel houdt. Wij voorzien hiervoor de nodige opleidingen. Hierdoor creëer je toegevoegde waarde naar klanten, maar ook naar je collega’s!

Aesy Liften
Je werkt vanuit ons kantoor in Wijnegem. Je voert je werk met een hoge mate van zelfstandigheid uit. Het team van directe collega’s is niet zo groot, maar je zit op een afdeling met meerdere collega’s. In totaal werken er ongeveer 12 mensen bij Aesy Liften België. Bij Aesy Liften heerst absoluut een no-nonsense cultuur. We hebben een platte organisatiestructuur en de sfeer is open en collegiaal.

Wat biedt jij?
• Je hebt een opleiding op niveau A1/A2 met voeling voor techniek.
• De communicatie met onze klanten is voor gans België, daarom heb je goede kennis van de Nederlandse, Franse en Engelse taal
• Je bent handig op de pc en je hebt kennis en ervaring met Microsoft-pakketten als Word en Excel
• Om het in competenties samen te vatten: je bent commercieel, zelfstandig, flexibel, communicatief vaardig, klant-/marktgericht, analytisch, je hebt aanpassingsvermogen en je kunt organiseren & samenwerken.

Wat bieden wij?
• 
Een leuke organisatie en een afwisselende functie
• Een contract van onbepaalde duur, voltijds
• Een aantrekkelijk salarispakket, afgestemd op je ervaring, inclusief een 13de maand
• 20 vakantiedagen en 12 ADV dagen
• Hospitalisatieverzekering
• Maaltijdcheque

Reageren?
Heb je zin in deze baan? Stuur een korte motivatiebrief en je cv naar vacature@aesyliften.be

Aesy Liften België maakt deel uit van de Europese Cibes Group.
Aesy Liften België is een professionele projecten- en serviceorganisatie met speciaal opgeleide, ervaren medewerkers.